Ga direct naar:

Verhuur

Om uw verblijf nog aangenamer te maken biedt Camping en Jachthaven De Rakken u de mogelijkheid op verschillende manieren van de omgeving te genieten. Combineer uw verblijf in onze vakantiehuisjes of trekkershutten met een dagje varen of fietsen in de prachtige omgeving van Woudsend. Wilt u wat verder weg dan staat de huurauto tot uw beschikking.

Greenboat Electrosloep

Greenboat - Electrosloep

In stilte genieten van de Friese wateren? Dat kan met deze unieke "Greenboat". De Greenboat is een veilige, ruime en stabiele, door electriciteit aangedreven boot, die uitermate geschikt is voor het maken van stille vaartochten over de prachtige meren en poelen die Friesland rijk is. Deze electrosloep wordt 's nachts opgeladen om zo een hele dag te kunnen varen. Om u de weg te wijzen langs de mooiste stadjes en de knusse dorpjes in de buurt, ontvangt u gratis een sloepenroutekaart voor onvergetelijke tochten. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige stadje Sloten, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Ook Workum en Sneek zijn uitstekend te bereiken met deze fraaie sloep. De Greenboat is geschikt voor 6 personen. Voor de veiligheid van uw kinderen zijn op de receptie zwemvesten af te halen die u voor een dag gratis kunt gebruiken.

Valk zeilboot

Valk - Zeilboot

Kiest u voor een sportieve dag op het water? Speciaal voor de gasten van De Rakken is er een polyester Valk gereserveerd. Na een gedegen instructie kunt u volop genieten van de ruime meren rond Woudsend. De complete valk met snelstrijksysteem is door zijn uitstekende zeileigenschappen, in combinatie met een ruime zelflozende kuip en daarbij de zeer ruime opbergplaatsen uitstekend geschikt voor zowel dagtochten als meerdaagse trektochten. Ook hier geldt: Voor de veiligheid van uw kinderen, maar ook voor u zelf zijn op de receptie zwemvesten af te halen.

verhuur fietsen

Fiets

Rond Woudsend is het heerlijk fietsen. Ruime fietspaden bieden u de mogelijkheid om veilig te genieten van de wijdse Friese vergezichten. Friese stadjes als Sloten, IJlst en Sneek zijn prima bereikbaar. Voor de geoefende fietser is een rondje Heegermeer – Fluessen, via pontjes en fietspaden door de polders, een prachtige uitdaging. Meer beschutte routes vindt u op slechts 7 kilometer afstand in de bossen van Gaasterland.

Electrofietsen te huur

Electrofiets

Wilt u wel genieten vanaf de fiets, maar is uw conditie niet meer wat het is geweest, dan bieden de electrofietsen uitkomst. Zonder veel inspanning toert u door de wijde omgeving en kunt u ontdekken wat zuidwest Friesland te bieden heeft.

huurauto camping Friesland

Huurauto

Speciaal voor de gasten van Aquacamping en Jachthaven De Rakken is er de huurauto. Ideaal voor als u met de boot bent en Friesland wat breder wilt verkennen of een dagje lekker wilt winkelen in een van de dorpen en steden rond Woudsend.

Terug