Ga direct naar:

Trekkershutten

Trekkershut, rustpunt tussen de Friese meren

Trekkershut, rustpunt tussen de Friese meren

Op Aquacamping de Rakken staan, nabij het water, 5 vierpersoons trekkershutten. De trekkershutten zijn eenvoudig ingericht. U bent echter verzekerd van een gerieflijk onderkomen om te kunnen koken, eten en slapen.

Op ons terrein staan 2 verschillende types, namelijk de vierpersoons trekkershut "standaard" en de vierpersoons trekkershut "plus". De "standaard" trekkershut is voorzien van 2 stapelbedden, een tafel met vier stoelen en een keukenblokje met klein kooktoestel. Deze trekkershutten zijn erg populair bij gasten die een wat comfortabeler onderkomen zoeken dan een tent. U kunt in deze trekkershutten gerust meerdere dagen verblijven.
 
Mocht u kiezen voor wat meer comfort, dan is de "plus" hut een luxer alternatief. Deze zijn voorzien van een tweepersoonsbed, een stapelbed, een tafel met vier stoelen, een koelkast en een keukenblokje met kooktoestel en stromend water. Zowel de "standaard" als de "plus" hutten liggen nabij het water. U kunt dus uitstekend uw boot in de buurt van de trekkershut aanmeren.

Huisdieren zijn in onze trekkershutten niet toegestaan. Indien u graag uw huisdier mee wilt nemen, bevelen wij u graag 1 van onze vakantiehuisjes aan, waar huisdieren wel welkom zijn.

 

Boek hier direct uw trekkershut 'plus' of trekkershut 'standaard':

PLUS
STANDAARD

 

Trekkershut, rustpunt tussen de Friese meren Trekkershut, rustpunt tussen de Friese meren Trekkershut, rustpunt tussen de Friese meren Trekkershut, rustpunt tussen de Friese meren Trekkershut, rustpunt tussen de Friese meren

Terug