Afspraken rond de Corona Crisis
Afspraken rond de Corona Crisis
Zoek & boek
Ook een heerlijke vakantie in Friesland?

Afspraken rond de Corona Crisis

Per 1 april begint het nieuwe seizoen. In normale omstandigheden kijken we daar naar uit en zijn de meeste mensen al druk bezig de caravan, boot of tent in orde te maken zodat er weer genoten kan worden van Woudsend en omgeving.

Nu er sprake is van een crisis rond het corona-virus is iedereen meer bezig met de gezondheid dan met recreëren. 

Maar wij zijn ook van mening dat bij een goede gezondheid ook ontspanning en dus recreatie hoort. Nederland is niet ‘op slot’. De Rakken is op dit moment nog steeds geopend, zij het met voor ieders gezondheid van belang zijnde beperkingen. U bent dus ook nu nog altijd van welkom.

Voorschriften RIVM

Wel willen we graag (eigenlijk eisen we van u) dat u zich ook op De Rakken houdt aan de voorschriften zoals de overheid die voorschrijft:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en de medewerkers;
  • Was uw handen regelmatig;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Geen handen schudden. 

Blijf thuis als u gezondheidsklachten heeft, zoals verkoudheidsverschijnselen, koorts, luchtwegklachten, hoesten of als u kortademig bent. 

Verder raden wij u aan de ontwikkelingen in het nieuws, in het algemeen maar vooral ook ten aanzien van mobiliteit, nauwgezet te blijven volgen. Mocht het noodzakelijk blijken dat De Rakken dicht gaat dan brengen wij u daarvan op de hoogte.