Kamperen met uitzicht op het water
Kamperen met uitzicht op het water

Camping aan het water in Friesland

Zoekt u een mooie kampeerplaats aan het water? Eén van de mooiste plekjes vindt u op Aquacamping en Jachthaven De Rakken. Vanuit uw caravan of camper of vanaf uw ruimte standplaats (met gedeeltelijk verhard terras) heeft u een prachtig uitzicht over de slingerende vaart 'De Rakken'. De vaart verbindt het Heegermeer via het dorp Woudsend met het Slotermeer in één van de populairste vaargebieden van Nederland.

Kampeerplek aan het water

Kijkend naar de vele bootjes komt u heerlijk tot rust op uw kampeerplek aan het water. Uiteraard kunt u zelf ook genieten van het water en de watersport. U vaart zo naar één van de vele gezellige plaatsjes in de omgeving. Heeft u zelf een boot? Een ligplaats bij uw caravan behoort tot de mogelijkheden. Wilt u liever een boot huren? Ook dan bent u op De Rakken bij het juiste adres. U kunt zelf uw sloep reserveren.  

Vanaf onze camping aan het water is het ook fijn vissen. De oevers zijn vrij toegankelijk. Kies uw eigen stekje en vang de lekkerste snoekbaars! 

Mooiste camping aan het water in Friesland 

De Rakken wordt door haar gasten veelvuldig met 5 sterren gewaardeerd. Niet alleen door de prachtige ligging aan het water, maar ook door de prima, schone en goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij supermarkt Spar, op slechts 5 minuten van de camping, midden in het mooie watersportdorp Woudsend. Hier vindt u maar liefst 7 restaurants en café's. Er is dus altijd een restaurant dat bij u past met heerlijk eten en gezelligheid!
Daarmee kan De Rakken gerust één van de mooiste campings aan het water in Friesland worden genoemd. 

Jachthaven met camperplaats

Naast de camping vindt u ook een prachtige jachthaven met ligplaatsen voor schepen van 7 tot 14 meter. Daar is ook een gedeelte van het terrein speciaal geschikt gemaakt voor campers. U kunt kiezen voor een plekje aan het water of voor een plek op een wat rustiger veldje.  

Wilt u meer weten? Kom gerust eens langs of bel voor meer informatie. Direct een kampeerplaats boeken kan natuurlijk ook.

U bent van harte welkom!