Kamperen met uitzicht op het water
Kamperen met uitzicht op het water
Zoek & boek
Ook een heerlijke vakantie in Friesland?

Camping aan het water in Friesland

Zoek je een mooie kampeerplaats aan het water? Eén van de mooiste plekjes vind je op Aquacamping en Jachthaven De Rakken. Vanuit je caravan, camper of vanaf je ruime standplaats (met gedeeltelijk verhard terras) heb je een prachtig uitzicht over de slingerende vaart 'De Rakken'. De vaart verbindt het Heegermeer via het dorp Woudsend met het Slotermeer in één van de populairste vaargebieden van Nederland.

Kampeerplek aan het water

Kijkend naar de vele bootjes kom je heerlijk tot rust op je kampeerplek aan het water. Uiteraard kan je zelf ook genieten van het water en de watersport. Zo vaar je gemakkelijk naar één van de vele gezellige plaatsjes in de omgeving. Heb je zelf een boot? Een ligplaats bij je caravan behoort zeker tot de mogelijkheden. Toch liever een boot huren? Bij ons kan je direct online een sloep reserveren.  

Vanaf onze camping aan het water is het ook fijn vissen. De oevers zijn vrij toegankelijk. Kies je eigen stekje en vang de lekkerste snoekbaars! 

Mooiste camping aan het water in Friesland 

De Rakken wordt door haar gasten veelvuldig met 5 sterren gewaardeerd. Niet alleen door de prachtige ligging aan het water, maar ook door de prima, schone en goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Voor je boodschappen kan je terecht bij supermarkt Spar, op slechts vijf minuten van de camping, midden in het mooie watersportdorp Woudsend. Hier vind je maar liefst 7 restaurants en café's. Er is daarmee altijd een restaurant dat bij je past met heerlijk eten en gezelligheid!

Jachthaven met camperplaats

Naast de camping tref je ook een prachtige jachthaven met ligplaatsen voor schepen van zeven tot veertien meter aan. Daar is tevens een gedeelte van het terrein speciaal ingeregeld voor campers. Hierdoor kan je kiezen voor een plekje aan het water of voor een plek op een wat rustiger veldje.  

Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact op