Informatie sanitaire gebouwen
Informatie sanitaire gebouwen
Zoek & boek
Ook een heerlijke vakantie in Friesland?

Informatie sanitaire gebouwen

Op 26 maart 2020 is door de veiligheidsregio’s in Noord-Nederland besloten dat de toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden.

Om die reden zijn vanaf heden ook op De Rakken alle sanitaire gebouwen gesloten.

Camping en jachthaven zijn open

De camping en jachthaven blijven wel geopend. Heeft u zelf voorzieningen in uw recreatieverblijf (een chemisch toilet, of aansluiting op ons riool) dan kunt u dus gewoon op De Rakken verblijven. De buitenkranen en de afstort voor het chemisch toilet blijven wel beschikbaar.

Heeft u geen voorzieningen dan is het onverstandig De Rakken te bezoeken. Er zijn geen toiletten beschikbaar, ook niet in het dorp. De sanitaire voorzieningen zijn tot nader order gesloten. We houden u op de hoogte over een eventuele versoepeling van de maatregelen.  

Deze maatregel heeft een flinke impact. We zien echter allemaal hoe ziek mensen van het corona-virus kunnen worden. Voorop staat daarom uw en onze gezondheid. Laten we ons allemaal houden aan de maatregelen en samen proberen de verspreiding van het virus in te dammen.

We hopen elkaar spoedig in goede gezondheid weer te zien!

Persbericht gesloten toiletgebouwen

Wij verwijzen u ook graag door naar het persbericht van de drie noorderlijke provincies 'Toiletgebouwen op campings en jachthavens in Noord-Nederland gesloten'.

Laatst gewijzigd: 27/4/2020