Extra lang vakantie vieren
Extra lang vakantie vieren

Seizoen- & jaarplaats

Seizoenplaats in Friesland

Elk jaar terugkomen in het mooie Woudsend en genieten van de rust en natuur rondom de Friese Meren? Dan is een seizoensplaats op onze camping een goede optie. Aquacamping De Rakken biedt je diverse mogelijkheden voor een prachtige seizoen- of jaarplaats zoals:

  1. Standaardplaatsen
  2. Comfortplaatsen
  3. Waterplaatsen

Winterstalling op de camping

Ook voor en na het hoogseizoen ben je als gast van harte welkom op De Rakken. Je kan in je kampeermiddel verblijven en gebruik maken van onze faciliteiten voor een aantrekkelijk wintertarief. Toch liever op je eigen plaats stallen? Ook dat is mogelijk. Informeer via het contactformulier op onze website naar de mogelijkheden en voorwaarden of bel direct naar 0514-591525.

Jaarplaatsen bekijken

We kunnen ons voorstellen dat je eerst een betere indruk wilt krijgen van niet alleen onze plaatsen, maar ook om kennis te maken met ons team. Wil je daarom vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in. 

Ja, ik wil meer informatie over een seizoenplaats

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.