Het hele jaar recreatief verblijven
Het hele jaar recreatief verblijven

Verkoop chalets

Een tweede huis kopen? Of op zoek naar een vakantiewoning voor de familie? Onze chalets bieden je de mogelijkheid om uit je dagelijkse sleur te stappen en geheel tot rust te komen te midden van de Friese Meren. 

Luxe chalets

Op een speciaal ingericht deel van het terrein van Aquacamping en Jachthaven De Rakken is ruimte gemaakt voor luxe L-chalets. Op deze ruime kavels kan je in alle rust genieten van het comfort dat het chalet het hele jaar door biedt.

Eigen ligplaats voor je boot

Een chalet aan de Friese Meren betekent ook ruimte voor je boot! Onze jachthaven beschikt over boxen van verschillende lengtes zodat er ook voor jouw schip een passende (jaar-)plaats beschikbaar is.   

50 jaar kwaliteit in chaletbouw

De chalets worden nieuw geleverd door de Firma Duntep uit Staphorst. Duntep is een gerenommeerd bedrijf dat al 50 jaar ervaring heeft op het gebied van chaletbouw. Daarmee staan zij voor degelijkheid en kwaliteit. De maatvoering en de kleurstelling is voor alle te plaatsen chalets identiek. In overleg met Duntep kan de inrichting en indeling geheel op jouw wensen worden afgestemd. Uiteraard bemiddelt de Rakken graag in het contact met Duntep. Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op