Het hele jaar recreatief verblijven
Het hele jaar recreatief verblijven

Verkoop chalets

Op zoek naar een vakantiewoning voor de familie? Onze chalets bieden je de mogelijkheid om uit je dagelijkse sleur te stappen en geheel tot rust te komen te midden van de Friese Meren. Zeker nu in coronatijd merken wij dat het aantal aanvragen naar chalets toeneemt, aangezien mensen steeds meer op zoek zijn een (vaste) vakantieplek in eigen land met ruimte, rust en natuur. Herken jij jezelf hierin? Wellicht kunnen wij je helpen!

Luxe chalets

Op een speciaal ingericht deel van het terrein van Aquacamping en Jachthaven De Rakken is ruimte gemaakt voor luxe L-chalets. Op deze ruime kavels kan je in alle rust genieten van het comfort dat het chalet het hele jaar door biedt.

Inclusief ligplaats voor je boot

Een chalet aan de Friese meren betekent ook ruimte voor je boot! Onze jachthaven beschikt over boxen van verschillende lengtes zodat er ook voor jouw schip een passende (jaar-)plaats beschikbaar is.   

50 jaar kwaliteit in chaletbouw

De chalets worden nieuw geleverd door de Firma Duntep uit Staphorst. Duntep is een gerenommeerd bedrijf dat al 50 jaar ervaring heeft op het gebied van chaletbouw. Daarmee staan zij voor degelijkheid en kwaliteit. De maatvoering en de kleurstelling is voor alle te plaatsen chalets identiek. In overleg met Duntep kan de inrichting en indeling geheel op jouw wensen worden afgestemd. Uiteraard bemiddelt de Rakken graag in het contact met Duntep.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wil je gratis en vrijblijvend meer informatie ontvangen over het kopen van een chalet? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Update januari 2021: 

Inmiddels is de laatste luxe chalet verkocht. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om nog langer een aanvraag te doen via onze website. Het formulier is daarom tijdelijk offline gehaald. Heb je toch een vraag? Neem dan hier contact met ons op.