Vragen? Bel +31 (0)514 59 15 25 of stuur een mail naar info@derakken.nl

Onze faciliteiten

Wifi Aquacamping de Rakken

Gratis Wifi

Op ons terrein kan iedereen gebruik maken van de gratis hotspots van KPN.

Online in 3-stappen:

1. Ga naar je WiFi-Instellingen
Kies op je laptop, tablet of smartphone het netwerk 'KPN'onder je Wi-Fi instellingen
2. Sart je internetbrowser op
Vervolgens verschijnt er automatisch een inlogpagina. Gebeurt dit niet, typ dan in de adresbalk bovenin je internetbrowser www.kpn.com De inlogpagina verschijnt alsnog.
3. Klik op 'start nu
Je kan nu gratis gebruik maken van ons draadloos internet. Veel Plezier!

Lukt het niet om verbinding te maken? Kom dan even langs, we helpen je graag.

Jachthaven de Rakken 23

Trailerhelling

Kom je bij ons overnachten en neem je je eigen boot mee? Een camping midden in een waterrijk gebied zou geen goede camping zijn zonder een trailerhelling. Kortom: neem gerust je eigen boot mee! Onze trailerhelling is vrij toegankelijk voor alle gasten en daarmee een uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes op de Friese meren. 

Wasserette Aquacamping de Rakken

Wasserette

Hoewel je er op vakantie misschien liever niet mee bezig bent, is het toch wel makkelijk om een wasje te kunnen draaien!
Muntjes voor de wasserette vind je bij de receptie.

Jachthaven de Rakken 2

Bootje huren

In stilte genieten van de Friese wateren? Dat kan met een unieke e-sloep. De sloep is een veilige door elektriciteit aangedreven boot, die uitermate geschikt is voor het maken van stille vaartochten over de prachtige meren en poelen. Informeer bij de receptie hoe je eenvoudig een e-sloep huurt.  

Zeilboot polyvalk huren woudsend friesland

Zeilboot huren

Wil je lekker zeilen en de Friese meren verkennen? Dan kun je bij Wellekom Watersport in Woudsend een Polyvalk huren. Reserveer bij ons alvast een box als je van plan bent om meerdere dagen een bootje te huren.

E bikes Aquacamping de Rakken

Fiets huren

Zuidwest-Friesland biedt meer dan alleen water. Zo is Sneek eenvoudig en snel te bereiken via de brede fietspaden tussen Woudsend en de gemeentelijke hoofdstad. Het bosrijke gebied van Gaasterland is slechts 8 kilometer verwijderd van onze camping

Receptie de rakken camping woudsend

Receptie

Bij aankomst heten wij je van harte welkom op de receptie van de Aquacamping en Jachthaven de Rakken. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de camping, de jachthaven en de omgeving.

Wait

Gratis tijdschriften en (luister)boeken tijdens jouw verblijf

De populairste tijdschriften, boeken en luisterboeken zijn gratis voor jou beschikbaar tijdens je vakantie.
Wat moet je hiervoor doen? Ga naar https://link.wait.nl/app Je hoeft nu alleen nog de gratis Wait app te downloaden om vervolgens volledig gratis te genieten van bekende tijdschriften, boeken en luisterboeken.

Tennisbaan de Rakken

Tennisbaan

Kom een balletje slaan op onze tennisbaan! De tennisbaan bestaat uit een strak kunstgrasveld en is gratis toegankelijk voor al onze gasten. Heb je zelf geen tennismateriaal? Informeer dan even bij onze receptie.

Sup huren Aquacamping de Rakken

Suppen & Kayakken

De wateren in en rond Woudsend bieden volop ruimte om lekker te ontspannen. Ben jij op zoek naar een combinatie van inspanning en ontspanning? Wellicht is het suppen of kayakken dan wat voor jou. Informeer bij onze receptie naar de beschikbaarheid en prijzen.

Aquacamping de Rakken Milieustraat

Milieustraat

Bij de ingang van het terrein vind je de milieustraat. Deze is te herkennen aan het bord aan de buitenzijde van de houten omheining. Graag bij vertrek je afval gescheiden deponeren in de daarvoor bestemde containers.
Wij dragen graag ons steentje bij voor een beter milieu. Daarom scheiden wij het papier van het restafval. Help je mee?

Borden De Rakken 8

Blomkes

Wij genieten van de natuur. Vandaar dat wij overal mooie bloemen (blomkes in Fries) hebben gezaaid. Zo hebben de bijtjes een heerlijke omgeving. Maar we doen nog veel meer: Zo hebben we veel verschillende nestkastjes en broedkorven opgehangen. Hebben jullie de dierenborden al gespot? Laat je informeren over insecten en vogels die bij ons leven. Op de borden worden ook de Friese namen genoemd. Binnenkort kun je in de receptie een speurtocht ophalen, met als thema; bloemetjes en bijtjes.

Speelweide de Rakken

Speeltuin

Kinderen kunnen hun hart ophalen in onze ruime speeltuin! Je vindt verschillende speeltoestellen om lekker op te klimmen. Heb je de schommels al uitgeprobeerd? De speeltuin is de hele dag open. 

Animatie de Rakken

Animatie

Tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam actief bij De Rakken. Het programma bevat leuke activiteiten voor de jeugd. Bij de receptie is een activiteitenprogramma te vinden. Houd ook onze social-media in de gaten, zo mis je niks van al het leuks.

Sfeer de Rakken1

Wolkom!

Wolkom yn Wâldsein! Op z’n Fries heten wij je van harte welkom in Woudsend op Aquacamping en Jachthaven De Rakken. Wil je na het lezen van deze pagina meer weten, heb je andere vragen of tips? Je kunt altijd terecht bij één van onze medewerkers.

Jeudebouleswoudsend

Jeu de Boules

Een populair spel bij menig babyboomer is jeu de boules! Direct aan onze jachthaven beschikken wij over een jeu-de-boules-baan. Deze is vrij toegankelijk op elk moment van de dag. Ben jij gek van dit Franse spelletje? Trek dan snel je korte broek en slippers aan en sla je slag op de jeu-de-boulesbaan. Of om het echt op zijn Frans te zeggen: "petanque!"

De Rakken Huurauto 2

Auto huren

Speciaal voor onze gasten is een huurauto beschikbaar. Ideaal voor met name bootgasten die Friesland vanaf de wal willen verkennen of voor een dagje uitgaan!