Dé Natuurcamping van Friesland

"Eén van de mooiste plekjes van Friesland" en "Wat is het hier ontzettend lekker wakker worden". Zomaar twee opmerkingen die wij in de zomer van 2022 van onze gasten te horen hebben gekregen. Want naast onze grote camping aan de dorpskern van Woudsend, beschikken wij over een kleinere natuurcamping aan de rand van het Heegermeer. Hier geniet je van schitterende vergezichten en de mooiste zonsondergangen!

Kamperen in de natuur
Op slechts twee kilometer van Woudsend tref je het buurtschap Indijk aan. Onze camping hier is perfect voor gasten die houden van rust, ruimte, vrijheid en watersport. Door de ligging direct aan het water met een aangrenzend strandje, kan je vanaf de camping varen, zwemmen, windsurfen en vissen.

Voorzieningen en mogelijkheden
Wij bieden plek voor zestien kampeermiddelen; van eenvoudige tent tot luxe caravan. Bij aankomst kun je je eerst bij de receptie van onze camping in Woudsend, Lynbaen 10 melden. Hier ontvang je een eigen slagboomsleutel en een sleutel voor het campingsanitair.

Tip: ben je een liefhebber van een mooie zonsondergang? Ook in het voor- of naseizoen kun je hier heerlijk relaxen. Bekijk direct onze beschikbaarheid.

Algemeen

  • Waterpunt midden op het veld
  • Stortplaats voor het chemisch toilet
  • Strandje + speelweide
  • Twee ruime douches en toiletten zijn beschikbaar voor de campinggasten.
    Openbare toiletten en douche zijn beschikbaar voor de strandgasten.

Inclusief

  • 6 Ampère elektriciteit
  • Trailerhelling om je boot te water te laten