Gooi je hengel uit!
Gooi je hengel uit!
Zoek & boek
Ook een heerlijke vakantie in Friesland?

Kom vissen op snoekbaars aan de Friese Meren!

Vissen op snoek en snoekbaars is een populaire vrijetijdsbesteding voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Deze zoetwatervis komt volop voor in de wateren rondom Woudsend en mede daarom mogen wij regelmatig (sport)vissers ontvangen op onze camping. De gunstige ligging en de perfecte faciliteiten zorgen ervoor dat vele vissers voor onze camping kiezen. Ben jij de volgende?

Volop snoekbaars rondom Woudsend

Woudsend is een gezellig watersportdorp wat precies tussen de grote meren ligt. Aan de noordkant grenzen wij aan De Fluessen en het Hegermeer. Aan de zuidkant tref je het ruime Slotermeer. Maar vergeet echter niet dat je ook in onze eigen jachthaven zomaar een flinke snoekbaars kan aantreffen wanneer je in de winter vanaf de kant gaat vissen!

Als echte visliefhebber weet je natuurlijk dat je slechts tot 1 maart mag vissen op snoek en tot 1 april op snoekbaars. In de maanden maart, april en mei mag hier niet op gevist worden.

Wil jij er daarom nog even lekker tussenuit voordat het drukke watersportseizoen begint? Kom dan naar Woudsend en profiteer van onze gunstige faciliteiten.

Wakker worden en direct je lijn uitgooien

Bij Aquacamping De Rakken bieden wij je de mogelijkheid om te overnachten. Kom je met vrienden een paar dagen vissen? Dan is ons vakantiehuisje perfect voor je. Dit huisje is volop voorzien van luxe en heeft gratis parkeergelegenheid voor je auto en boottrailer. Als kers op de taart mag je gratis gebruik maken van onze trailerhelling. Wedden dat jij snel na aankomst je eerste hengel kan uitgooien?

Bekijk hier al onze overnachtingsmogelijkheden

vakantiehuis_De_Rakken_Woudsend.jpg

Waarom kiezen voor Camping De Rakken?

  • Gelegen aan het water van Woudsend en het gehele jaar open
  • Midden tussen het Slotermeer, Hegermeer en De Fluessen.
  • Gratis parkeergelegenheid (ook voor je boottrailer)
  • Gratis gebruik van onze trailerhelling.
  • Volop mogelijkheden tot overnachten.
  • VOLOP SNOEKBAARS 😉

Kunnen wij jou straks ook zo op de foto zetten? 😉